Sähköistä taloushallintoa Helsingissä – Nettisivujen rakentaminen & yritysilmeen suunnitteleminen

https://blondaccounts.fi

Blond Accounts Oy tarjoaa mutkatonta, tehokasta ja digitaalista taloushallintopalvelua kaikille yhteisömuodoille, erityisesti yhdistyksille ja säätiöille koko Suomessa. Heidän toimistonsa sijaitsee Helsingissä kauniin Aleksanterin teatterin kupeessa. Yritys on pyörinyt jo useita vuosia ja asiakkaita on riittänyt, mutta palveluiden sähköistyessä ja koronan vuoksi kotisivut tulivat vihdoin aiheellisiksi.

Sivuston & brändin rakentaminen lyhyesti

  • Sivuilla 8 yksittäistä sivua
  • Sivuille asennettiin yhteydenottolomake, Google Maps, blogi ja SSL-salaus
  • Sivuille yhdistettiin sosiaalinen media, Google Analytics ja sitemap.xml
  • Brändille suunniteltiin logot, väripaletti ja typografia sekä jokainen sivu räätälöitiin yksilölliseksi
  • Sivuille lisättiin uudet kuvat – niiden koot muokattiin ja ne optimoitiin
  • Koko sivusto mobiilioptimoitiin
  • Google My Business -tiliä muokattiin

Yrittäjän persoonallisuus brändissä ja nettisivuilla erottaa kilpailijoista

Jo yrityksen nimestä huomaa, että kyseessä ei ole aivan tavallinen tilitoimisto. Tätä persoonallista otetta haluttiin tuoda esille myös yritysilmeessä.

Logon ytimessä yksinkertaisuus ja näyttävyys

Yritykselle suunniteltiin logo, jonka haluttiin jo ensi vilkaisulla kuvastavan yritystä. Selkeys ja yksinkertaisuus ovat avainsanoja. Tässä projektissa yrittäjä piirsi itse paperille tyylin, jota hän oli hakemassa ja tekijä teki vielä lisäksi muutaman erilaisen esimerkin ja lopputulokseksi valittiin näiden yhdistelmä.

Logo tehtiin mustavalkoisena sekä väripaletin eri väreissä. Logosta muokattiin someen, nettisivuille ja muihin materiaaleihin sopivat versiot.

Asiakaspalaute

“Jasmiina teki meille superhienot webbisivut. Olen todella kiitollinen ja tyytyväinen. Koko prosessin ajan minulla oli sellainen olo että minusta huolehditaan, ja sain neuvoja ja selkeitä ohjeita. Lopputulos on upea!”

Väripaletin inspiraationa taideteokset

Brändin väripaletti koostuu raikkaista väreistä, joiden inspiraatio lähti yrityksen taideteoksista. Kirkkaan violetti ja pinkki syntyi etusivun kuvan maalauksesta, kultaisen keltainen toisesta etusivun maalauksesta ja mukaan otettiin myös tumma violetti.

Typografia eli fontit ovat kivan leikkisät ja persoonalliset, mutta silti asialliset.

Asiakaspalaute

”Nettisivujen kautta on tullut ihan mukavasti tarjouspyyntöjä, ja viime viikolla tarjouskierroksen ja neuvottelujen jälkeen sain asiakkaaksi ison yrityksen :)”

Kirkkaat ja värikkäät valokuvat sekä kauniit akvarellityöt taustalla

Valokuvat ovat yksi sivujen tärkeimmistä visuaalisista elementeistä. Ne tuovat yrityksen persoonaa esille ja erottavat kilpailijoista.

Kuvista haluttiin kirkkaita ja omaperäisiä sekä haettiin tekijää, joka erottaa muista. 

Nettisivuilla hyödynnettiin valokuvaajan ottamia kuvia, joissa taustalla kaunis miljöö, missä toimisto sijaitsee. Lisäksi, omistajayrittäjän maalaamia akvarellitöitä on hyödynnetty muutamien yksittäisten kappaleiden taustalla. Muutamia kuvia otettiin kuvapankeista.

Palveluille suunniteltiin myös omat ikonit (ks. kuva).

Sivuston koko ja sisältö

Sivustolle rakennettiin yhteensä 8 sivua eli projektikokonaisuutena tämä sivusto on aika normaali. Yksittäiset sivut ovat räätälöidyt niiden sisällölle eikä sama visuaalisuus toistu monilla sivuilla. Sisällön asiakas kirjoitti itse sisältöoppaan ja tekijän opastuksella.

Tulevaisuudessa asiakas jatkaa blogien kirjoittamista.

Haluatko sinäkin nykypäiväiset nettisivut tai visuaalisen ilmeen yrityksellesi?

Ota yhteyttä Takaisin portfolioon