Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ole rohkeasti yhteydessä heti kun haaveilet uusista nettisivuista, jotta osaan varautua ajoissa ja varata kalenterista ajan. Jos olemme molemmat valmiita projektin aloittamiseen, tarvitsee meidän yhdessä käydä läpi tarvittavat tiedot, jotta projekti voi alkaa.

Voit tuottaa sisältösi itse tai sitten valita sisällöntuottamisen pakettini. Jos aiot tuottaa sisällön itse, niin jaan kanssasi tekemäni sisältöoppaan, jonka avulla voit kirjoittaa tekstiä kaikista tärkeimmille sivuille. Niin, ja tämä opas on tietenkin ilmainen.

Tapaaminen – Yhteistyö alkaa keskustelulla, joka järjestetään yleensä etänä. Tapaamisen aikana käymme läpi kyseisen tilanteesi ja toiveesi yrityksesi suhteen, keskustelemme kohderyhmästäsi, sopivasta aikataulutuksesta, sekä tarvittavista toimenpiteistä. Sovimme myös, kuka tekee sivuillesi sisällön. Sen voit tuottaa kokonaan itse tai sitten valita sisällöntuottamisen pakettini. Tämän kaiken perusteella teen suunnitelman, jonka lähetän myös sinulle.

Sisällön tuotanto ja sivuston rakennus – Sisällön tulee olla valmis mahdollisimman pian. Toimita myös haluttu kuvamateriaali, jota haluat sivuilla käytettävän. Tämän jälkeen vuorossa on ulkoasun suunnittelu. Teen sivut brändisi näköisiksi ja lähetän päivityksiä matkan varrella, jotta tiedät aina missä mennään.

Julkaisu – Julkaisun ollessa käsillä vastaan kysymyksiin myös projektin jälkeen. Jos haluat myöhemmin lisäpalveluita (uusia ominaisuuksia/muutoksia) sivuille, niin ole yhteydessä!

Tämä riippuu monesta asiasta. Ensinnäkin sivujen laajuudesta, jos haluat nettisivuille alle 10 sivua, voi se viedä vähintään noin 3-4vk, tätä suuremmat sivustot vievät kauemmin. Lisäksi, nopeuteen vaikuttaa sisältö, toiveet ulkoilmeen suhteen, sekä asiakkaan vastausnopeus kysymyksiin. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että kaikki tämä on prosessi eli sen takia aikaa kannattaa varata tarpeeksi, jotta lopputulos on juuri sinua miellyttävä. Räätälöin myös jokaisen sivun erinäköiseksi eli luovaan työhön menee myös yleensä aikaa.

Laskutan 50% työstä ennen aloittamista, ja loput 50% projektin valmistuessa.

Yleensä viimeistään seuraavana arkipäivänä, ellen jo saman päivän aikana. Jos tulemme tekemään yhdessä töitä, niin pidämme säännöllisesti yhteyttä projektin alusta loppuun saakka. Vastaan kysymyksiisi myös julkaisun ja projektin päättymisen jälkeen, jos sinulla herää kysymyksiä, verkkosivut eivät nimittäin ole koskaan täydellisesti valmiit.

Tämä tilanne on kokonaan vältettävissä hyvien alkujärjestelyjen ansiosta. Kunnioitan toiveitasi sivujen suhteen ja jaan omaa osaamistani kanssasi, jotta sivuista saadaan juuri oikeanlaiset. Saat tietoa graafisen ilmeen (värit, fontit, kuvat) edistyessä ja olemme yhteydessä koko projektin ajan.